




در یادداشت سخنگوی وزارت امور خارجه که امروز چهارشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، درباره تبریز آمده است: دومین روز حضور در تبریز با توفیق زیارت مقبره شهدا در آرامستان وادی رحمت و ادای احترام به روان پاک ۲۶۴۰ شهید آرمیده در آن آغاز شد و عصر با دیدار از مقبره الشعرای تبریز و ادای احترام به شعرای بزرگ آرمیده در این مقبره به پایان آمد.
وی آورده است: در مقبره شهدا بر مزار عطرآگین چهل شهید گمنام آرمیده در وادی رحمت شاخه گلی نهادم و در مقبره شعرا مزار شهریار شعر ایران حضرت سید محمد حسین بهجت تبریزی را زیارت کردم و خداوند را بر این نعمت شکرگذارم.
وی در این یادداشت آورده است: تبریز شهر فیروزه ای را همین افتخار بس که توانسته است همه این بزرگان وابسته به جای جای ایران زمین را در خود جای دهد.
جابری انصاری اضافه کرده است: برای موجود خاکی خاکزده ای چون من توفیقی بالاتر از این نیست که بتواند به یک کرشمه دو کار انجام داده و در یک روز از روزهای کوتاه زندگی بر خاکدان زمین، صبح ، فرصت نفس کشیدن در عطرستان خوب ترین خوبان عالم؛ شهیدان پرکشیده به ملکوت آسمان ها را بیابد و عصر مزار شعرای عارف از بند تن رهیده و به ملکوت جان جان ها پیوسته را زیارت کند.
در این یادداشت آمده است: طرفه اینکه در یادداشت کوتاهی که در دفتر یادبود مقبره الشعرا نوشتم دو بار به اشتباه از مقبره شعرا به عنوان مقبره شهدا یاد کردم، شاید حکمت این سهوالقلم اضافه بر دیدار از هر دو مقبره در یک روز، این باشد که شهدا و شعرای عارف جملگی عارفان رها شده از قید تن و پیوسته به ملکوت آسمان ها هستند.
یادداشت سخنگوی وزارت امور خارجه حاکی است: مقبره شعرای تبریز مزار بیش از چهارصد شاعر و عارف شوریده ایران زمین را در بر گرفته و بزرگانی همچون اسدی طوسی، خاقانی شروانی، ظهیر فاریابی، لسانی شیرازی، اشهر سبزواری، عبدالقادر نخجوانی، انوری ابیوردی، شاهپور نیشابوری، شمس الدین سجاسی، مجیرالدین بیلقانی و قطران تبریزی در خاک آن آرمیده اند.