۱۶:۳۵:۴۲ - شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۶
داغ کن - کلوب دات کام اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب اشتراک گذاری در گوگل پلاس اشتراک گذاری در دنبالر اشتراک گذاری در فیس نما
تبخیر آب و افزایش غلظت نمک عامل قرمز رنگ شدن دریاچه ارومیه
  به گزارش اوجاتبریز به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان؛ساعی مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی علت قرمز شدن آب دریاچه ارومیه را رشد برخی جلبک‌ها دانست و گفت: قرمز رنگ شدن دریاچه ارومیه ناشی از اشباع نمک، کاهش اکسیژن و گرمی هوا و شدت تابش است. وی با بیان اینکه این پدیده همه ساله بعد از […]

 

به گزارش اوجاتبریز به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان؛ساعی مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان شرقی علت قرمز شدن آب دریاچه ارومیه را رشد برخی جلبک‌ها دانست و گفت: قرمز رنگ شدن دریاچه ارومیه ناشی از اشباع نمک، کاهش اکسیژن و گرمی هوا و شدت تابش است.

وی با بیان اینکه این پدیده همه ساله بعد از خشکسالی دریاچه رخ می‌دهد، افزود: با کمبود اکسیژن آب و افزایش غلظت نمک به واسطه تبخیر ناشی از گرما، جلبک‌های سبز از بین رفته و شرایط برای رشد جلبک قرمز فراهم و باعث قرمز رنگ دیده شدن سطح آب می‌شود که سال گذشته نیز چنین اتفاقی رخ داد.

مدیرکل مدیریت بحران استان با یادآوری اینکه به طور معمول میزان جلبک سبز در دریاچه ۹ هزار و ۵۰۰ عدد در هر میلی‌لیتر است، افزود: در حال حاضر که در روز دهم تیرماه هستیم، تراز دریاچه ۱۲۷۰/۷۲ گزارش شده که با شروع فصل گرما و شدت تابش خورشید، رنگ آب دریاچه به دلیل رشد جلبک‌ها به قرمزی شدن تمایل پیدا می‌کند و تا زمانی که دما کاهش نیافته، این روند ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: فصل تابستان تهدید جدی برای دریاچه ارومیه است و متاسفانه در طول دو سال اخیر دما در دو استان آذربایجان‌شرقی و غربی بسیار بالا رفته و منجر به تبخیر آب دریاچه شده است.

کانال تلگرام اوجا تبریز
بر چسب ها:
داغ کن - کلوب دات کام اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب اشتراک گذاری در گوگل پلاس اشتراک گذاری در دنبالر اشتراک گذاری در فیس نما
CLOSE
CLOSE