امیرحسین بهداد افزود: به منظور تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در قالب ۴۲ اکیپ ثابت و ۵۳ اکیپ سیار متشکل از بازرسان و مامورین اداره کل دامپزشکی در استان از ۵ خرداد در سراسر استان آغاز شده است.
وی افزود: در این طرح کلیه مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی در همه مناطق استان بازدید و نظارت ویژه خواهند کرد و جلوی هرگونه تخلف بهداشتی را خواهند گرفت.